TOBORZÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

RPO

A Recruitement Process Outsourcing keretén belül a munkaerő-toborzás- és felvétel teljes folyamatát a kívánt területre szakosodott kollégánk végzi. A Jobsgardennél tartjuk a lépést a műszaki, logisztikai, IT, pénzügyi kereskedelmi és business adminisztrációs területek folyton megújuló trendjeivel, divízióink kiemelten fókuszálnak egy-egy szakterületre, ennek köszönhetően cége költséghatékonyan és gyorsan jut új munkaerőhöz, ráadásul biztos lehet benne, hogy csak a legmegfelelőbb jelölteket ajánljuk.

Mikor érdemes igénybe venni a szolgáltatást?

Projekt jellegű RPO: jó megoldás, ha vállalata gyorsan bővül és a hirtelen megnövekedett munkaerőigényt szeretné kielégíteni.

Programszerű RPO: abban az esetben ajánánljuk, ha cége bizonyos munkaköreiben magas fluktuációval kell megküzdenie és hosszú távra keres megoldást.

Komplex RPO: ha a teljes toborzási folyamatot szakemberekre bízná, akár állandó jelleggel. Ebben az esetben szakértőnk elemzi céljainak eléréséhez szükséges munkaerőigényt, majd toborzási tervet készít az adott cég számára. Ezután kerül sor a toborzás lebonyolítására, ami igény esetén az új kollégák szakmai fejlesztésével is kibővülhet.

Jobsgarden már több mint 20 éve az üzleti élet elismert HR szolgáltatója, a kezdetektől magyar tulajdonú cég.

AJÁNLATKÉRÉS