HR Tanácsadás

EAP/MUNKAVÁLLALÓI TÁMOGATÓ PROGRAM

A mentális egészség és jóllét világszerte prioritássá vált, egyre fontosabb téma ez a munkahelyeken is.
Eljött az idő, hogy megszűnjenek az ezzel kapcsolatos előítéletek és a munkavállalók merjenek kérni, illetve kaphassanak támogatást, ha nehézségeik vannak.

Az Employee Assistance Program egy olyan cégek által megrendelhető külső szolgáltatás, amelyen keresztül a munkavállalók anonim módon vehetnek igénybe segítséget a mentális egészségük javítása, illetve jogi vagy pénzügyi nehézségek esetén. A programban tapasztalt szakemberek támogatják a munkavállalókat abban, hogy le tudják győzni a nehézségeiket.

Milyen segítséget vehetek igénybe?

Pszichológiai tanácsadás: Mentálhigiénia, stresszkezelés, munkahelyi- és magánéleti konfliktusok kezelése, szorongás. stb.

Coaching: munkahelyi konfliktuskezelés, munkaszervezés, hatékonyság, önismeret, krízismenedzsment stb.

Pénzügyi mentor: pénzügyi tervezés, személyi hitelek, adósságkezelés, stb.

Jogi tanácsadás: követelésérvényesítés, ingatlanjog, szerződések joga, peres képviselet, büntetőjog

Dietetikus: életmód tanácsadás, étrendi- és táplálkozási tanácsok

A szolgáltatás része egy önsegítő cikkeket, információkat tartalmazó weboldal, havi-kéthavi hírlevél, valamint opcionálisan webinárokat szervezünk előre egyeztetett témákban.

A visszajelzések alapján a munkavállalói támogató program jelentősen segíti munkavállalók megtartását, mert értékelik a törődést, valamint azt, hogy a cég nem hagyja magukra őket a nehéz helyzetekben sem.

A 2022-ben készült kutatásunkból kiderült, hogy a világjárvány kitörése óta eltelt idő megváltoztatta a hozzáállást a mentális egészséghez, amely nem tabutéma többé a munkahelyeken sem. A munkavállalók és a céges kitöltők kétharmada is úgy gondolja, hogy a vállalatoknak felelősek a dolgozóik mentális egészségének támogatásában. Erre az EAP nagyon jó lehetőséget ad. Programunkat a Career Star Group partnerünk, az ausztrál Prima Group segítségével dolgoztuk ki és szabtuk a magyar piaci igényekre.

A Jobsgarden szolgáltatásai közé tartozik az Outplacement, a gondoskodó leépítés, amelynek keretében a cégek az elbocsátott munkatársaikat tudják támogatni magas szintű karrier coachinggal és karriertanácsadással.

A Jobsgarden már több mint 20 éve az üzleti élet elismert HR szolgáltatója, a kezdetektől magyar tulajdonú cég.

AJÁNLATKÉRÉS