A legjobb helyen jár, ha a következőre van szüksége:

 

Toborzási Szolgáltatások

Jól képzett, tehetséges, a megfelelő képességekkel és készségekkel rendelkező kollégákkal bővítené a cégét? Minden esetben az adott vállalatra szabott toborzási szolgáltatást nyújtunk a négy, specializált divíziónkon keresztül: műszaki, logisztikai, IT, pénzügyi kereskedelmi és business adminisztrációs területeken.

A Recruitment Process Outsourcing/RPO a toborzás kiszervezését jelenti. Ez egy rugalmas megoldás, amely növeli a toborzási folyamat hatékonyságát. Tapasztalt szakértőinknek köszönhetően biztosan a legjobb munkaerőt találjuk meg a cég számára.

Megtaláljuk a vállalatok számára az adott feladatra a legmegfelelőbb munkatársat és delegáljuk a céghez éppen annyi időre, ameddig szükség van rá. A kölcsönzés és a kiszervezés között a legfontosabb különbség az, hogy utóbbi esetén a cég a tevékenység elvégzésére is kötelezettséget vállal. Mindkettő jelentős segítség a vállalatok számára a hatékony munkaerő-gazdálkodásban és az adminisztrációs terhek csökkentésében.

IT Jobs

Mi értjük, amit mondasz, és szívesen segítünk a célod elérésében. A kapcsolati tőkénkkel jól képviseljük a te érdekeidet is. Nézz szét állásajánlataink között, széles a paletta. Bármilyen egyéb információra van vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az SSC-k (Shared Service Center) szolgáltató központok, melyek nagy multinacionális cégek kiszervezett egységeiként működnek. Jellemzően magasan képzett, több nyelven beszélő munkaerőt foglalkoztatnak, és gyakran keresnek pályakezdőket is. Főbb területek (a teljesség igénye nélkül): HR, sales, pénzügy, beszerzés, ügyféltámogatás, adminisztráció. Miért jó egy SSC-ben dolgozni? Mert az átlagosnál magasabb, majd évenként növekszik a fizetés, vannak plusz juttatások, céges tréningek, előrelépési és nyelvtanulási lehetőség, valamint nemzetközi, modern a munkakörnyezet.

Mi értjük, amit mondasz, és szívesen segítünk a célod elérésében. A kapcsolati tőkénkkel jól képviseljük a te érdekeidet is. Nézz szét állásajánlataink között, széles a paletta. Bármilyen egyéb információra van vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértőnek számítasz a területeden? Legyen pénzügy, marketing vagy értékesítés a szakterületed, mi megtaláljuk számodra a tovább/előrelépést jelentő lehetőséget. Nézz szét az állasink között, a részletekért pedig keress bennünket!

HR Tanácsadás

A toborzás és a kiválasztás mellett számos humán-erőforrás területen tudjuk támogatni a vállalatokat. A megfelelő kompenzáció kialakításához fizetési felméréseket készítünk, képzés-fejlesztés keretében business/karrier, egyéni- és team coachingot biztosítunk, leépítéskor egyéni és csoportos outplacement programmal támogatjuk ügyfeleinket. Emellett munkavállalói támogató programot is működtetünk.

Munkakör Digitalizáció

Az általunk nyújtott munkakördigitalizáció segíti a vállalatokat abban, hogy felismerjék azokat a munkafolyamatokat, amelyek a legújabb technológiák segítségével hatékonyabbá tehetők, majd végig vezessék a vállalatot ezeknek a teljes, minden részletre kiterjedő bevezetésén.