Toborzási szolgáltatások

MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

IT divíziónk elsőként alakult meg a hazai piacon, hogy kiszolgálja a terület specializált igényeit. IT recruitment csaptunk folyamatosan lépést tart a trendekkel, és a legújabb technológiákkal. Értjük a jelöltek és a megbízóink nyelvét is, éppen ezért széleskörű a toborzási palettánk. Otthon vagyunk egyebek mellett az IT üzemeltetésben dolgozók, a fejlesztők és az SAP szakemberek felkutatásában is.

Shared Service Center divíziónk a létező összes SSC profilt lefedi: a pénzügyi-számviteli, az ügyfélszolgálatos, a logisztikai, a HR, a marketing és az értékesítési területre is megtaláljuk a megfelelő szakembereket - az elvárt magas szintű nyelvtudás sem akadály.

Industry Jobs divíziónk még a lehetetlennek tűnő pozíciókat is betölti műszaki, mérnöki, valamint supply chain logisztikai területeken. A legnagyobb multinacionális gyártó cégek számára sikeresen toborzunk gépész, villamos-, és informatikai mérnököket, kutatás-fejlesztési szakértőket, valamint a teljes gyártási-, fejlesztési- és ellátási lánchoz szükséges szakértőket. Sok éves tapasztatunknak köszönhetően dolgozunk együtt zökkenőmentesen ezekkel a területekkel specializált és komplex pozíciókon is.

Corporate Jobs divíziónk hatékonyan szólítja meg a jól képzett szakembereket a vállalati pénzügy-számvitel és adminisztráció, valamint az értékesítés, és marketing területeken. Csapatunknak nagy tapasztalata van banki, biztosítás, telekommunikációs és FMCG ügyfelek kiszolgálásában is.