Szolgáltatások

MUNKAKÖR DIGITALIZÁCIÓ

Digitalizált munkakörök és automatizált működés kialakítása harmóniában a munkavállalókkal

Milyen problémát old meg: Az értékajánlatunk célja a munkafolyamatok hatékonyabbá tétele és a munkakörök digitális technológiák mentén történő átalakítása úgy, hogy közben az alkalmazottak karrierfejlődését is elősegítésük. Szeretnénk a szervezetnek lehetővé tenni, hogy kiaknázza a technológiában rejlő lehetőségeket, miközben az automatizáció és továbbképző tréningek révén megkönnyítjük a munkatársaknak az átmenetet az új munkakörökbe, lehetővé téve számukra, hogy alkalmazkodjanak az új technológiai és szervezeti változásokhoz és igazán hasznos munkát végezhessenek. 

Kinek szól: Az értékajánlatunk elsősorban azoknak a vállalatoknak szól, akik nem szeretnének lemaradni az AI és az automatizáció nyújtotta versenyelőnyökről, akik szeretnék optimalizálni munkafolyamataikat, miközben támogatják alkalmazottaikat a változásokhoz való alkalmazkodásban. 

 

Az értékajánlat

1. Munkakör értékelés és digitalizációs benchmarking: Elvégezzük a kijelölt szakterületi munkakörök elemzését és összevetjük a digitális munkaköri benchmarkokkal, ami alapján javaslatot teszünk a munkakörök átalakítására, a mögöttes folyamatokat támogató technológiai megoldásokra, valamint a sikeres munkakörfejlesztéshez szükséges tréning programra. 

2. Munkafolyamat-optimalizáció: Szakértő csapatunk elemzi vállalata munkafolyamatait, azonosítja azokat a területeket, amelyeket össze lehet vonni vagy automatizálni, és kidolgozza a megfelelő megoldásokat. Ezáltal növeljük a hatékonyságot, csökkentjük a költségeket és javítjuk a teljesítményt.

3. Kommunikáció és felkészítés: A beosztottakkal, közép- és felsővezetőkkel átbeszéljük az adott szintnek megfelelően a folyamat főbb mérföldköveit, az esetleges félelmeket és szükség esetén támogatást nyújtunk a kommunikációs stratégia kialakításában. A nyílt és kétoldalú kommunikáció segít csökkenteni az aggodalmakat és megkönnyíti az átállást az új rendszerek használatára.

4. Automatizációs feladatok végrehajtása: A folyamatoptimalizáció részeként elvégezzük az automatizációs feladatokat, melyek történhetnek AI, RPA és egyéb eszközökkel. Ez segít minimalizálni az emberi beavatkozás szükségességét az ismétlődő és rutinszerű feladatokban.

5. Továbbképző tréningek: A munkavállalók felszabaduló kapacitásait a vállalat igényeinek megfelelő továbbképzésekkel segítünk hasznosítani.  

6.Karbantartó támogatás: A munkafolyamatok automatizálása és a továbbképző tréningek bevezetése után továbbra is támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy az új rendszerek és munkafolyamatok zavartalanul működjenek. Ezek egyik része a bevezetett technológiák (RPA, AI, stb) időszakos monitorozása, felülvizsgálata és igény esetén további módosítása, valamint a munkavállalók elégedettségének mérése a digitalizált munkakörnyezetben. 

 

Az értékajánlatunk teljes körű megoldást kínál a vállalatoknak, hogy felkészülten és hatékonyan kezeljék a technológia által hajtott változásokat, miközben támogatják alkalmazottaik fejlődését és átállását az új környezetbe.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS