A legjobb helyen jár, ha a következőre van szüksége:

 

Testreszabott toborzási szolgáltatás, melynek részesei:

  • lelkes Researcher gárda, akik nem ijednek meg a boolean search hallatán, s egy keresőmotor berreg bennük;
  • felkészült és specializált tanácsadói csapat, akikben megvan az igény, hogy ne a pozíció leírását copy paste-eljék csak, hanem megértsék az igényeket és professzionálisan tudjanak a felmerülő kérdésekre is válaszolni. Felelősséget vállalnak a jelöltekért, akik pályáját végigkísérik az egész kiválasztási folyamat alatt.

RPO szolgáltatás

Átvállaljuk a teljes toborzást vagy toborzási kampányok lebonyolítását, s nincs előttünk olyan fal, amit ne ugranánk át.

Munkaerő –kölcsönzés/ Outsourcing

Van tapasztalatunk benne. Minden területen. Tudjuk és csináljuk. Legyen szó egy vagy több munkavállalóról. Referenciákért keressen nyugodtan.

Outplacement

Outplacement szolgáltatásunkkal támogatjuk és versenyképesebbé tesszük az álláskeresőket, hogy felkészülten álljanak neki az álláskeresésnek.

Business coaching

Vállalkozás építés, átszervezés, stratégiai tervezés, szervezeti változások bevezetése, amelyben business coaching programunk nyújt segítséget. 

Karrier coaching

Megakadt a karrierjében, elérte az üvegplafont vagy egyszerűen csak úgy érzi, nem tiszta a cél?

Piackutatás

Ha érdeklik az aktuális munkaerőpiaci trendek, melyek segítenének a megfelelő döntés meghozatalában, mi elkészítjük.

Na de kik is vagyunk mi?

Több, mint 15 éve kitartunk, fejlődünk és fejlesztünk

Amiben otthon vagyunk, s divíziót építettünk köré:

IT Jobs

Megvolt, s megvan az IT szektorban a helyünk, mert mi értjük a szakzsargont is. Élő, nagy múltra visszatekintő kapcsolati tőkénkkel közelebb tudjuk hozni a keresletet és kínálatot. Lépést tartunk a technológiákkal, hogy lépést tarthassunk az IT szakemberekkel.

Gyorsaság, hatékonyság és kitartás. Nincs lehetetlen, akár egy új SSC vezetőjét kell megtalálnunk, akár egy skandináv AP-s csapatot kell felépítenünk. Mivel tudjuk, hogy a verseny kiélezett, ezért segítünk abban, hogy a cég megfelelő bemutatásával a jelölt elkötelezett pályázóvá váljon.

Szakértők vagyunk. Gazdaságunk húzóágazataiban gyártással, kutatás-fejlesztéssel illetve kapcsolódó szolgáltatással foglalkozó cégekkel működünk együtt, specializált és komplex pozíciókon. Hatékonyan keressük és szólítjuk meg a jelölteket a műszaki, mérnöki, supply-chain - logisztikai területen és betöltjük a lehetetlennek tűnő pozíciókat is.

Mert mindenki számít. Kisebb s a nagyobb ügyfeleinktől is átvesszük a terhet, hogy megtalálja újdonsült munkavállalóját, legyen szó könyvelés, értékesítés, hr, marketing területekről. Szektorokat tekintve már számos helyen bizonyítottunk: bank, biztosítás, gyártás, telco, FMCG.

Tagságaink